АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

Кві

20

Голова районної адміністрації побив браконьеров?

Автор: Avtor

Резонансна історія на Буковині. За риболовлю на приватному озері чотирьох чоловіків жорстоко побили. Постраждалі запевняють: серед нападників був і голова районної адміністрації. Посадовець усе заперечує, але у відставку вже подав. Справою зайнялася прокуратура. З місця події – Олена Цинтила.

Інцидент стався от на цих приватних озерах. Попри заборону, 4-ро місцевих меканців вирішили порибалити. Це не сподобалось компанії відпочивальників. І, за словами постраждалих, їх почали жорстоко бити.

Наслідки знущань чоловікИ відзняли і виклали в інтернеті. Кажуть, їх закували в наручники, і били протягом трьох годин. Запевняють, серед нападників був і голова Заставнівської райдержадміністрації.

Василь Слободян, постраждалий:

– Михайло Васильович сказав до Руслана: “Шо ми будем з ними гратися, давай, каже, цейво, у клітку – в воду потягнем їх машиною. Зараз чіпляємо за руки, за ноги, потягнем – кинем рибі, хай риба з’їсть.

Троє з чотирьох побитих рибалок – в обласній лікарні. А в містечку тільки й розмов про цю подію.

Андрій Колісник, житель міста Заставна:

– Ну, ймив на рибі, ймив, ну запиши фамілію, подай, як кажуть, в сільраду чи куда там, у суд но так і не так? Це самовольство, нас сколько дома вже будуть убивати?

Сам голова райадміністрації Михайло Бойчук свою провину заперечує. Проте вже подав у відставку.

Михайло Бойчук, голова Заставнівської райдержадміністрації:

– Я там не був. З мене вже зробили чуть лі не Рембо, а вам всім відомо, всі вже все це стало відомо, що я 15 років не маю правої ноги, і фізично все те, що мені, в чому мене звинувачують, я робити не міг.

Усі обставини інциденту з’ясовує обласна прокуратура. І годину тому стало відомо: проти голови райадміністрації та ще чотирьох нападників порушено кримінальну справу – одразу за трьома статтями.

Олена Цинтила, Максим Соколик, Новини, ТК ІНТЕР, Чернівецька область

 



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *