АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

Лип

16

Спільна акція з Faberlic

Автор: admin

39585637Наше адвокатське інтернет-бюро з 1501 rus липня 2016 року до 31 жовтня 2016 року разом із представництвом міжнародної компанії Faberlic  проводить акцію по наданню безкоштовної консультативної юридичної допомоги жителям України, Молдови й Росії засобами електронної пошти.

За умовами акції жителі України, Молдови й Росії, що стали консультантами компанії Faberlic через представництво компанії Faberlic, що співпрацює з нами, одержують право на БЕЗКОШТОВНУ письмову юридичну консультацію по електронній пошті з питань, що пов’язані з юридичними проблемами по кримінальних, цивільних, господарських та адміністративних спрвах в Україні, або ж в інших державах, але з питань, що пов’язані з українським законодавством.

Одночасно, ставши консультантом компанії Faberlic,  Ви одержуєте можливість придбавати за цінами консультанта (значно нижче каталожних) дуже високоякісні товари від цієї компанії, вироблені на найсучаснішому рівні, а також приємну й перспективну роботу, яка не потребує напруги і великих витрат часу.

Компанія  Faberlic є виробником унікальної кисневої косметики. Також в асортиментах Faberlic – вся гама парфумерно-косметичних і гігієнічних засобів для догляду за тілом, шкірою й волоссям, у тому числі – ексклюзивна французька парфумерія, декоративна косметика, а також найбільш безпечна продукція побутових засобів для будинку (пральні порошки, засоби для чищення, тощо), товари для здоров’я, дитячий одяг. Все це – за доступними цінами!

У цей час представництва Faberlic працюють в 24-х країнах світу. Близько 5 млн споживачів щодня із задоволенням користуються продуктами Faberlic!

Компанія випускає більше 1000 найменувань продукції, має 30 патентів і входить до рейтингу «Топ-100 косметичних компаній».

Більш докладно про акцію і її умови Ви можете прочитати на сторінці нашого сайту «Услуги средствами Интернет»

_______________________________________________

Публікація – липень 2016 року



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *