АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

Лис

26

Франческо Грассо – Ваш адвокат в Італії. Консультації онлайн російською мовою.

Автор: admin

Безліч наших співвітчизників у цей час працюють і живуть у країнах західної Європи. Нерідко при цьому в них виникають юридичні проблеми, які дуже важко вирішити, не знаючи до кого звернутися. Особливу проблему створює язиковий бар’єр, оскільки, навіть знаючи тією чи іншою мірою мову країни перебування, все ж дуже важко орієнтуватися в іноземній юридичній системі та в іноземній юридичній термінології.

Все це, повною мірою стосується також і до Італії, у якій живуть та працюють дуже багато вихідців з республік колишнього СРСР. Особливо багато в Італії громадян України, Молдови й Росії.

Тому, якщо Ви, або ж Ваші родичі, друзі, проживаючи або працюючи в Італії, потрапили у складну ситуацію, якщо виникла проблема з італійськими бізнес-партерами, якщо Вам потрібна консультація фахівця, Ви завжди можете звернутися до адвоката Франческо Грассо.

Адвокат Франческо Грассо має 20-літній досвід професійної діяльності. В 1995 р. внесений до реєстру адвокатів (номер 3054), очолюваний Радою ордену адвокатів м. Палермо.

З 2001 по 2006 р. поєднував свою адвокатську діяльність із виконанням обов’язків генерального директора ТОВ «Інет-Консалтінг», компанії, зареєстрованої в торговельній палаті м. Палермо, що працює в області IT і телекомунікаційних послуг. У цей час адвокат Франческо Грассо займається правовим супроводом бізнесу компанії. Консультує в асоціації Сицилія-Росія. Спеціалізується на веденні адміністративних, цивільних і сімейних справ. Має практичний досвід у сфері трудового й комерційного права. Надає юридичну допомогу при покупці активів, реєстрації фірм, стягненні боргів, покупці й оренді нерухомості, одержанні посвідки на проживання.

Подробиці на сайті www.studiolegalegrasso.net



коментарів 7

  1. Ксенья :

    Доброй ночи Франческо. У меня вопрос, мой муж итальянец,обещал, что купим отдельное жильё на его имя, я подписала документы seporazionno di bei, но он изменил решение и теперь хочет, чтобы его мать подписала документ “абитационе диретто” кажется и мы жили в доме на втором этаже с отдельным входом. Он объясняет, что имея документы на дом, она уж не сможет пользоваться вторым этажом.Мы будем хозяевыми. У меня вопрос: на самом деле она теряет права пользования?Если с мужем не дай бог случится страшное, она сможет меня выгнать?т.к. это абитационно диретто она напишет только на него..или этот документ распространяется на семью?
    Очень благодарна буду за ответ.

  2. admin :

    Ксенья: не думаю, что Франческо Грассо ежедневно или даже периодически просматривает статью о себе на нашем сайте. Вам стоит обратиться к нему непосредственно – через его сайт, который указан в статье на нашем сайте или через его баннер на нашем сайте. Можете кликнуть на его фотографии

  3. АНДРІЙ :

    ДОБРЫЙ ДЕНЬ. СКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА Я З УКРАИНЫ. ИМЕЛ ДВА ПЕРМЕССО ГОДОВЫХ. ПЕРМЕССО ВТОРОЕ ЗАКОНЧИЛИСЬ 30.04.2011ГОДА. СЕЙЧАС ХОЧУ ПРОДОЛЖИТЬ, КАК ЭТО ВОЗМОЖНО? ЕСЛИ ЕСТЬ ВОЗМОЖНОСТЬ ПРОДОЛЖИТЬ НА 2-5 ЛЕТ. ЕСТЬ СПРАВКА С УКРАТНЫ ЧТО Я ПРОХОДИЛ МЕДИЦИНСКОЕ ОБСЛЕДОВАНИЕ НА УКРАИНЕ. РАСМОТРЮ ВСЕ ВАРИАНТЫ, ЕСЛИ НАДО ПРИЕХАТЬ В ИТАЛИЮ ПРИЕДУ. Spiacente GRAZIE.

  4. admin :

    Андрій: на сайте есть URL-адрес сайта адвоката Франческо Грассо. Обратитесь к нему напрямую. Неужели Вы думаете, что он регулярно любуется статьей о себе на нашем сайте?

  5. admin :

    Для всіх відвідувачів цієї сторінки: якщо Ви бажаєте звернутися до адвоката Франческо Грасо, то робіть це через його особистий сайт, на якій даються посилання у цій статті.

  6. Оксана :

    Добрий день у мене таке запитання який процес виготовлення запрошення для дитини до італіі і до мами на літні канікули .Я зверталась до посольства але не отримала жодної відповіді… Дякую

  7. admin :

    Оксана, дуже жалко, що Ви не дивитися попередні відповіді. А може там би вже була відповідь на Ваше питання?
    Шановні відвудувачі: звертайтеся з “італійських” питань на сайт до адвоката Франческо Грассо, а не до мене. Уцій статті про нього є відповідні посилання і ще на сайті є його баннер.