АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

Гру

4

Реєстрація у Сокирянському центрі адмінпослуг

Автор: admin

01 rusЗ 1 грудня 2014 року розпочав надавати послуги у сфері міграції2343 населення Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), починаючи реалізовувати зміни передбачені постановою Кабінету Міністрів України № 523 від 16 травня 2014 року. Але, для зручності пересічних громадян надання цієї послуги Центром буде здійснюватися паралельно з Сокирянським районним сектором Управління Державної міграційної служби у Чернівецькій області. Отож, для отримання міграційних документів жителі Сокирянського району можуть звертатися як до ЦНАПу та і до Сокирянського районного сектору міграційної служби.

З цього приводу перший заступник голови Сокирянської райдержадміністрації Олексій Бойко провів нараду з керівником Центру. Як зазначалося на нараді розширення надання послуг потребує створення умов для якісного та зручного їх надання. Зокрема йдеться про розширення приміщення центру. Адже з 1 жовтня 2014 року, до спектру діяльності Центру передані послуги щодо:

  • державної реєстрації юридичної особи або фізичної особи, яка має намір стати підприємцем,
  • реєстрації та зміни в діяльності громадського об’єднання;
  • оформлення та видача паспорта громадянина України;
  • державної реєстрації друкованого засобу масової інформації з місцевою сферою розповсюдження.

З 1 січня 2015 року до послуг приєднаються ще й видача витягу, інформаційної довідки та виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Таким чином кількість надання адміністративних послуг Центром збільшиться з 32 до 54.

Як зауважив О. Бойко, враховуючи зміни наразі вишукується можливість переведення Центру надання адміністративних послуг в більш просторе приміщення, а також покращення його матеріально – технічного забезпечення.

За публікацією сайту «Сокирянські новини» http://soksv.at.ua/

Примітка: хоча про Центр адміністративних послуг Сокирянської районної державної адміністрації багато і часто пишуть, але чогось при цьому ні хто не здогадується одночасно повідомити де він є – той ЦНАП. Мабуть вважають, що й самі всі мають здогадуватися. Тому повідомляємо, що сокирянський районний ЦНАП розміщено на I поверсі в приміщенні райдержадміністрації за адресою: 60200, м. Сокиряни, вул. Шевченка, 3.

Контактні телефони: (3739) 2-20-35; 098 66 44 233. Адреса електронної пошти: cnap_sok@ukr.net .

Графік роботи: понеділок, середа, п’ятниця, субота з 9.00 до 16.00; вівторок, четвер з 13.00 до 20.00; без перерви на обід; вихідний день – неділя.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *