АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

» 2010 » Травень

Тра

25

Служебная подделка (подлог) – что это такое?

Автор: Advocat

Во все времена, вероятно с древних времен, довольно распространенными были такие преступления, как служебная подделка. Лица, находившиеся на службе у очень вельможных и маловельможных особ, или же на государственной службе, часто из тех или иных побуждений вносили неправдивые сведения в документы, которые им были поручены для ведения или хранения.

Читати далі…

Тра

25

Службове підроблення – що воно таке?

Автор: Advocat

У всі часи, напевне, ще з прадавніх, досить поширеним був такийна русском языке злочин, як службове підроблення. Особи, які перебували на службі у вельмивельможних і не дуже вельможних осіб, або на державній службі, часто з тих чи інших спонукань вносили неправдиві відомості у документи, які їм були доручені для ведення або зберігання.

Читати далі…

Тра

23

Зразок виступу в дебатах на представництво інтересів потерпілого

Автор: admin

Публикуется образец судебных дебатов на представительство интересов потерпевшего и гражданского истца. Фамилии и местность изменены.

Читати далі…

Тра

19

Новый порядок обжалования актов, действий и бездействия высших органов государственной власти и управления

Автор: Advocat

Верховная Рада Украины, стремясь несколько поправить законодательно установленный порядок обжалования по делам административного судопроизводства, довольно существенно изменила некоторые положения Кодекса административного судопроизводства Украины (КАСУ) и внесла дополнения и изменения в Кодекс об административных правонарушениях (КоАП), а также в Закон “О Высшем Совете юстиции”. Вероятно законодатели посчитали, что существовавшие до этого времени положения закона (прежде всего – КАСУ), предоставляли гражданам слишком много прав и возможностей на обжалование актов, действий и бездеятельности высших органов государственной власти и управления.

Читати далі…

Тра

19

Новий порядок оскарження актів, дій і бездіяльності вищих органів державної влади і управління

Автор: Advocat

Верховна Рада України, намагаючись дещо поправити законодавчо передбачений порядок оскарження в порядку адміністративного судочинства, досить суттєво змінила деякі положення Кодексу адміністративного судочинства України (КАСУ), внесла доповнення і зміни до Кодексу про адміністративні правопорушення (КпАП) та до Закону України “Про вищу раду юстиції”. Напевне це пов’язано з тим, що існуючи до цього часу положення законів (насамперед – КАСУ), на думку законодавців, надавали громадянам занадто багато прав і можливостей на оскарження актів, дій і бездіяльності вищих органів державної влади і управління.

Читати далі…

Тра

18

Новини для банкрутів і для тих, хто вже не зовсім банкрут…

Автор: юрист Денис Кучерявый

Законодавець (Верховна Рада України) вирішив в черговий раз виправити свої помилки у законодавстві про банкрутство. Законом від 15.04.2010 р. № 2133-VI внесено зміни до Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” щодо здійснення управління підприємством-боржником (банкрутом).

Читати далі…

Тра

18

Новости для банкротов и для тех, кто уже не совсем банкрот

Автор: юрист Денис Кучерявый

Законодатель (Верховная Рада Украины) решил в очередной раз исправить свои ошибки в законодательстве о банкротстве. Законом от 15.04.2010 г. № 2133-VI внесено изменения в Закон Украины “О восстановлении платежеспособности должника или признании его банкротом”, относительно осуществления управления предприятием-должником (банкротом).

Читати далі…

Тра

11

Новий держбюджет – що цікавого для населення?

Автор: юрист Денис Кучерявый

Вже, напевне всім відомо, що Верховною Радою 24 квітня прийнятий і вже вступив у дію Державний бюджет України на 2010 рік. Прийнятий він трохи з запізненням, адже новий прем’єр обіцяв подати його до Верховної ради не пізніше 11 квітня цього року. Але порівняно з тим, наскільки прострочив його подання попередній уряд (місяців так на 4-5), ці 13 днів можна не рахувати.

Читати далі…

Тра

10

Новый госбюджет – что интересного для населения?

Автор: юрист Денис Кучерявый

Уже, наверняка всем известно, что Верховной Радой 24 апреля принят и уже вступил в силу Государственный бюджет Украины на 2010 год. Принят он немного с опозданием, ведь новый премьер обещал подать его в Верховную Раду не позднее 11 апреля этого года. Однако, по сравнению с тем, насколько просрочило его подачу предыдущее правительство (месяцев этак на 4-5), эти 13 дней можно не брать во внимание.

Читати далі…

Тра

10

Тепер в молочній продукції буде молоко! Може бути…

Автор: admin

Державна влада України такі вирішила злегка взятися за збереження здоров’я населення України. Напевне не для кого вже не є таємницею, що лозунг “купуй українське”, стосовно їстівних продуктів (і не лише їстівних), давно перестав бути актуальним. Адже не лише якість цих продуктів є ні якою, а що саме погане – ці продукти, напевне у більшій своїй частині, є вкрай небезпечними для споживання.

Читати далі…