АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

Січ

9

Звернення до УПФ для призначення наукової пенсії

Автор: Advocat

на русском языкеУ грудні Верховна Рада, не дивлячись на бійки, попрацювала досить плідно, прийняли масу законів. Слухаючи, в окремих випадках, як вони приймали ці закони – в більшості випадків, не читаючи, не зважаючи на навіть самі грубі юридичні ляпи, на порушення цими законами Конституції, і я вже не кажу за антисоціальну направленість цих законів, то напевне, ця працьовитість “народних обранців” буде ще довго ойкатися українцям.

Але, це я так собі – вступ, наповнений враженнями…

А сьогодні – коротко про внесені Верховною Радою Законом вiд 02.12.2010 № 2745-VI зміни до статті 24 Закону “Про наукову і науково-технічну діяльність” щодо “наукових” пенсій. .

Цю статтю 24 після частини двадцять п’ятої доповнено новою частиною, згідно з якою встановлено порядок подачі заяви про призначення та перерахунок пенсії. Заява про призначення (перерахунок) пенсії та інші необхідні документи подаються до територіального органу Пенсійного фонду України або до уповноваженого ним органу чи уповноваженій особі особисто або через представника, який діє на підставі виданої йому довіреності, посвідченої нотаріально. Перелік та порядок подання необхідних документів визначаються правлінням Пенсійного фонду України за погодженням із центральними органами виконавчої влади у сфері праці та соціальної політики, у сфері освіти та наукової і науково-технічної діяльності.

Закон вже набрав чинності.

____________________________________________________________________________________________

Публiкацiя – 2011 р.



коментарі 2

  1. Валерий Седов :

    Спасибо!
    Новую публикацию получил
    С уважением, В. Седов.

  2. admin :

    Валерию Седову: пожалуйста, но можно по каждой публикации не благодарить. Если Вы подписались, они рассылаются программой автоматически.