АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

Бер

29

Змінилися правила видачі автономерів

Автор: admin

Зміна правил видачі номерних знаків на авто дозволить оптимізувати певний процес. Відтепер кожен сервісний центр МВС видаватиме на транспортні засоби номерні знаки тільки своїй області, незалежно від місця реєстрації власника автомобіля. Міністерством внутрішніх справ України прийнято наказ від 2 березня 2021 року № 166, який набуває чинності з моменту опублікування. Він встановлює єдині зразки державних номерних знаків транспортних засобів та вимоги до них. Зокрема, визначені правила застосування, типи та основні розміри державних номерних знаків, встановлені вимоги до інформаційного змісту та технічних характеристик.

Основним нововведенням, що запроваджується, є зміна визначення адміністративно-територіальної належності транспортного засобу, а саме не за місцем прописки власника, як було дотепер, а за місцем здійснення реєстрації (перереєстрації) транспортного засобу. Ці вимоги не поширюються на номерні знаки, які громадяни залишили на платному зберіганні в сервісному центрі МВС. Нововведення дозволить оптимізувати процес забезпечення сервісних центрів МВС номерними знаками, а також уникнути зайвих матеріальних витрат на виготовлення і логістичні витрати, на доставку і зберігання в сервісних центрах МВС номерних знаків інших регіонів.

*****************************

Сервісні центри МВС, згідно з повідомленнями Головного сервісного центру МВС, у період карантинних заходів працюють за звичним графіком.

Надання послуг здійснюється за попереднім особистим записом:

  • через функціонал на сайті «Запис в електронну чергу» або у терміналі в приміщенні ТСЦ МВС (у ті сервісні центри МВС, де його оновлено);
  • за номерами телефонів регіональних або територіальних сервісних центрів МВС, де електронна черга ще не запроваджена.

Порядок обслуговування громадян в сервісних центрах МВС зазначається у спливаючому вікні при вході на сайт Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС відповідного регіону.

 

*****************************

В Чернівецькій області надання послуг під час карантинних заходів, згідно з повідомленнями Головного сервісного центру МВС здійснюється за попереднім особистим записом через функціонал на сайті «Запис в електронну чергу», або у терміналі в приміщенні ТСЦ МВС у таких ТСЦ:

  • ТСЦ  МВС № 7341 (м. Чернівці, вул. Руська, 248 М)
  • ТСЦ  МВС № 7343 (м. Новоселиця, вул. Кремльова, 20)
  • ТСЦ  МВС № 7344 (смт. Глибока, вул. Героїв Небесної Сотні, 88)
  • ТСЦ  МВС № 7345 (смт. Кельменці, вул. О. Паламаря, 9 А)

Запис в ТСЦ  МВС № 7342 (м. Кіцмань, Незалежності, 1)  здійснюється за номером телефону: (096) 745-14-04

______________________________________________________________________

Публікація – березень 2021 року



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *