АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

Бер

17

На в’їздах у Чернівецьку область розгорнуть карантинно-епідеміологічні пости

Автор: admin

На засіданні обласного штабу з упередження коронавірусу обговорено актуальну інформацію про ситуацію в області щодо протидії розповсюдженню захворювання. Йшлося про введення додаткових обмежувальних заходів.

Управлінню ДСНС у Чернівецькій області доручено розгорнути 5 карантинно-епідеміологічних постів (у Звенячині Заставнівського району, Атаках Хотинського району, Оршівцях Кіцманського району, Вижниці та Новодністровську) з метою обмежувальних заходів в’їзду та виїзду на територію області та 2 пости в селі Топорівці Новоселицького та Грозинці Хотинського районів.

На зазначених постах буде запроваджено цілодобове чергування працівників Національної поліції, управління ДСНС, Головного управління Держспоживслужби, медиків, які у разі необхідності, здійснюватимуть превентивні заходи, дезінфекцію транспортних засобів, термометрію  водіїв та пасажирів.

Також на карантинно-епідеміологічних постах вестимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу – розповідатимуть громадянам про заходи, які допоможуть уберегтися від коронавірусу.

Перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Ковалюк наголосив, що  основним завданням має бути максимальне обмеження контактів людей, щоб мінімізувати ризики розповсюдження небезпечного захворювання.

 

За публікацією сайту Чернівецької ОДА

____________________________________________________________

Публікація на нашому сайті – березень 2020 року



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *