АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

Гру

29

Відкрито веб-портал громадського обговорення законопроектів

Автор: admin

На сайті Верховної Ради України з’явився розділ «Портал громадського обговорення законопроектів». У Верховній Раді триває тестування цього інформаційного ресурсу. Як повідомляє апарат Верховної Ради, його розроблено на виконання рекомендацій Місії Європейського Парламенту щодо внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України парламентськими службами спільно з Програмою USAID/ РАДА.

На даному етапі розпочато тестування системи. З метою організації більш ефективної взаємодії з громадськістю, інститутами громадянського суспільства, експертним середовищем Комітет Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя долучається до цього процесу. Для апробації програмно-технологічних можливостей інформаційного ресурсу «Портал громадського обговорення законопроектів» у тестовому режимі подано для широкого обговорення два законопроекти, щодо яких Комітет було визначено головним з їх опрацювання:

 

  • проект Закону “Про лобізм” № 5144 від 20 вересня 2016 року

та         

  • проект Закону “Про лобіювання” № 5144-1 від 5 жовтня 2016 року.

 

 

Протестувати розроблений спеціальний парламентський інформаційний ресурс та/або взяти участь в обговоренні законопроектів можна за цим посиланням.   Не забувайте, що поки що портал працює в режимі тестової експлуатації і відповідно, можливі недоліки роботи системи.

______________________________________________

Публікація – грудень 2016 р.

Зацікавила публікація?
  • Одержуйте нові публікації по RSS або E-mail.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *