АДВОКАТСЬКЕ бюро
Кучерявого Олега Петровича

повний комплекс юридичних послуг, захист інтересів громадян і юридичних осіб

Послуги засобами Інтернет

НАЦІОНАЛЬНА  АСОЦІАЦІЯ  АДВОКАТІВ  УКРАЇНИ

 

АДВОКАТСЬКЕ  ІНТЕРНЕТ-БЮРО

 

 

advocat3

Кучерявий  Олег Петрович

Загальний юридичний стаж — більше, ніж 43 роки ( з 1979 року).

Стаж адвокатської діяльності – більш, ніж 21 рік (свідоцтво про право на адвокатську діяльність № 1935/10 від 21.06.2001 р., видане Київською обласною КДКА).

 

Стаття у Вікіпедії

 

 

 

Адвокат Кучерявый Олег Петрович

Украина, Черновицкая область, город Новоднестровск. 

Общий юридический стаж — более 43-х лет ( с 1979 года).

Стаж адвокатской деятельности — более 21-го года (свидетельство о праве на занятие адвокатской деятельностью № 1655/10 выдано Киевской ОКДКА Украины 21.06.2001 г.)

internet2

ПРО ЗРУЧНІСТЬ ОДЕРЖАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ ЗАСОБАМИ ІНТЕРНЕТ

Юридичні послуги можуть бути за бажанням клієнтів, що знаходяться в будь-якій точці планети, надані їм також і з використанням електронних засобів зв’язку та оплати.

Така форма отримання юридичних послуг є досить зручною для клієнта, оскільки Ви отримуєте консультацію або іншу послугу прямо в своїй квартирі, в офісі або в іншому зручному для Вас місці, де Вам, перебуваючи в звичній обстановці, простіше сконцентруватися. А, наприклад, у випадку з консультацією засобами інтернет-зв’язку – сформулювати проблему і задати уточнюючі питання.

Крім того, Вам не треба кудись їхати або навіть йти. Особливо це має значення для громадян, які перебувають за межами України.

Також, особливо актуальною ця форма одержання послуг стала з 2020 року – внаслідок подій, пов’язаних, з так званою “пандемією короновірусу”.

Не маловажною є проблема конфіденційності, оскільки, наприклад, в невеликих населених пунктах адвокатів зазвичай мало або взагалі немає. У той самий час, клієнт в силу тих чи інших обставин (всі одне одного знають, місцевий адвокат (адвокати) в якихось окремих випадках не викликає (не викликають) у Вас довіри в силу його (їх) тісного спілкування з працівниками правоохоронних органів або навіть з протилежною стороною спірного питання. Не рідко такі проблеми виникають й у великих населених пунктах.

У деяких випадках, сумніви у клієнта також може викликати і кваліфікація місцевих юристів.

 

ОБ УДОБСТВЕ ПОЛУЧЕНИЯ ЮРИДИЧЕСКИХ УСЛУГ СРЕДСТВАМИ ИНТЕРНЕТ

 

Отдельные юридические услуги могут быть по желанию клиентов, находящихся в любой точке планеты, оказаны им также и с использованием электронных средств связи и оплаты.

Такая форма получения юридических услуг является достаточно удобной для клиента, поскольку Вы получаете консультацию или иную услугу прямо в своей квартире, в офисе или в ином удобном для Вас месте, где Вам, находясь в привычной обстановке, проще сконцентрироваться. А, к примеру, в случае с консультацией средствами интернет-связи – сформулировать проблему и задать уточняющие вопросы.

Кроме того, Вам не надо куда-то ехать или даже идти. Особенно это актуально для граждан, находящихся за пределами Украины.

Не маловажной является проблема конфиденциальности, поскольку, например, в небольших населенных пунктах адвокатов обычно мало или вообще нет. В то же время, клиент в силу тех или иных обстоятельств (все друг друга знают, местный адвокат (адвокаты) в каких-то отдельных случаях не вызывает (не вызывают) у Вас доверия в силу его (их) тесного общения с работниками правоохранительных органов или даже с противоположной стороной спорного вопроса. Не редко такие проблемы возникают и в крупных населенных пунктах.

В некоторых случаях, сомнения у клиента также может вызывать и квалификация местных юристов.

 

Адвокатом і інтернет-бюро НЕ НАДАЮТЬСЯ послуги:

  • з купівлі-продажу нерухомості або управління майном при фінансуванні будівництва житла;
  • з купівлі-продажу суб’єктів господарювання та корпоративних прав;
  • з управління коштами, цінними паперами або іншими активами клієнта;
  • з відкриття та/або управління банківським рахунком або рахунком у цінних паперах;
  • з залучення коштів, необхідних для створення юридичних осіб та фондів, забезпечення їх діяльності або управління ними;
  • з створення, забезпечення діяльності або управління юридичними особами, фондами, трастами або іншими подібними правовими утвореннями.

2121

ПАМ’ЯТАЙТЕ, що своєчасне звернення за юридичною допомогою допоможе уникнути помилок при виборі варіанту вирішення Вашої проблеми і може мати вирішальне значення для досягнення сприятливого для Вас результату.

ПОМНИТЕ, что своевременное обращение за юридической помощью поможет избежать ошибок при выборе варианта решения Вашей проблемы и может иметь РЕШАЮЩЕЕ ЗНАЧЕНИЕ для достижения благоприятного для Вас результата.

коментарі 3

  1. admin :

    ДЛЯ ВСЕХ ПОСЕТИТЕЛЕЙ САЙТА!
    Убедительная просьба соблюдать правила сайта и писать Ваши вопросы и комментарии по теме публикаций сайта, т.е. под соответствующими статьями или хотя бы по теме рубрики.
    На сайте есть рубрики (рубрикатор – в правой колонке), посвященные семейным, трудовым, земельным и пр. делам и проблемам. Там же в статьях и ответах на вопросы есть ответы на большинство ситуаций.
    Есть форма для поиска материалов сайта по отдельным словам (в “шапке” сайта около флажков). Например, написавши там слово “алименты”, Вы получите ссылку на статьи, касающиеся алиментов.

    Это не просто прихоть, а для того, что бы с вопросами и ответами могли знакомиться все посетители сайта, заинтересованные именно в конкретной теме.

    Под этой же статьей (тут) можно задавать вопросы, исключительно те, которые касаются платных услуг средствами Интернет.

    Дальнейшие попытки задавать вопросы не по теме будут расцененены, как неуважение и ВОПРОСЫ БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ОТВЕТОВ.

  2. Святослав :

    Необхідно представництво у південному апеляційному суді: ДТЕК

  3. Можно ли вернуть деньґи, если попал под воздействие аферистів реелторов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *